Cum se face maioneza

de Bucataras in Clasice, 18 Oct 2016 | 3311 vizualizari

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

18.10.2016, 18:21

Bunica 1

18.10.2016, 18:29

Ina 1

18.10.2016, 19:35

Cand eram copil, tatal meu facea maioneza frecata doar cu lingura de lemn. Combina un galbenus fiert cu unul nefiert si facea o maioneza de statea lingura in ea. Acum nu-mi mai place maioneza cum se facea odata, mi se pare extrem de grasa, grea
Eu folosesc doar galbenus crud in care pun de la inceput o lingura de mustar si un praf de sare de lamaie . Si daca fac cu mixerul nu mi-e frica nici daca scap ulei mult deodata
Daca-mi iese prea tare si are aspectul ala de...gras , adaug un strop de apa ca sa obtin un aspect mai...light In felul asta se intinde mult mai usor pe preparate.

Bucataras Medi 1

18.10.2016, 20:06

Inuco si eu pe vremuri trecute tot ca si tatal tau faceam maioneza.

diaconta 1

18.10.2016, 20:41

Si eu o fac cam cum zice Ina,doar din galbenus crud.Cand se ingroasa,mai adaug zeama de lamaie sau apa.
Cel mai bine o amestec cu lingura de lemn si nu mi se taie niciodata.

RuxyRux 1

18.10.2016, 22:24

Am invatat sa fac maioneza cu muuuulti ani in urma la scoala ...erau cursuri de gatit....acum din pacate nu mai exista....
Nu pot manca maioneza facuta cu ou crud, si din acest motiv nu mananc decat daca o fac eu. O prepar numai cu galbenusuri fierte..unul moale, unul mai tare...iese grozav...si cum am in plan salata de beauf curand...fac si maioneza clar!

mihaelar63 1

19.10.2016, 00:18

Stie Bucatarasul !!! Asa se prepara corect maioneza
Am mancat in ultima vacanta [ si asta in fiecare seara , nu ma mai saturam ] o senzationala salata de varza rosie cu maioneza . Doar ca maioneza parea foarte usoara . Am studiat mai multe retete si am ajuns la concluzia ca ingredientul secret era... laptele

Rocsi 1

19.10.2016, 20:56

Exact asa o fac si eu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec dungat
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba falsa de burta din ciuperci pleurotus

ieri la 19:57

Spaghete cu chiftele și sos alb

de Meea 4

ieri la 18:56

Desert vafe Tiramisu

de laura_n 6

ieri la 17:55

Mancare de pipote cu ceapa verde si ardei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

de Rocsi 9

pe 18.09 la 21:24

Magiun de prune

pe 18.09 la 16:34

RETETA RECOMANDATA
Maioneza de casa