Cum se fierbe porumbul

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2015 | 2247 vizualizari

 

Cum se fierbe porumbul. Este vremea porumbului fiert si vreau sa va spun ca atunci cand eram copil mancam continuu si nu ma saturam. Ba mai mult, puneam si la congelator sa am pentru iarna, dar nu mai avea acelasi gust. Acum insa mi-a venit o idee pe care sper sa o testez si sa mearga: sa bag porumb fiert la borcan.

 

INGREDIENTE

  • 5 porumbi;
  • apa cat sa ii acopere;
  • sare.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se fierbe porumbul:

Cum se fierbe porumbul. Se culeg porumbii si li se indeparteaza foile. Se pun porumbii intr-o cratita, apoi cateva foi deasupra. Se pune apa, cat sa ii acopere, si se pune o farfurie peste ei. Se pun la fiert pana cand se inmoaie boabele. Se servesc calzi, dati cu sare.

TIPS-URI

1

Sunt mai buni cei foarte tineri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se fierbe porumbul" nu uita sa-i faci un review.
IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

- Andreea - 1

08.08.2015, 21:50

Vreau si euuuuuuuu

mihaelar63 1

10.08.2015, 08:29

Gicuta69 1

10.08.2015, 09:30

COMENTEAZA

IEPURAS BUCATARAS VINE CU DARURI - EDITIA 2021
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura ciocolatoasa

ieri la 21:12

Iepurasi dulci

ieri la 20:30

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

6273 puncte

Panacris

6243 puncte

mirela0911

4523 puncte

Rocsi

4172 puncte

oanapl

4171 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura ciocolatoasa

ieri la 21:12

Iepurasi dulci

ieri la 20:30

Supă rece de căpșuni cu crochete de brânză

pe 07.05 la 20:07

Tort cu crema caramel si zmeura

de Rocsi 9

pe 07.05 la 19:47

Paste cu caracatita si nduja

de Ksenya 5

pe 07.05 la 10:06

RETETA RECOMANDATA
Cum se fierbe porumbul