Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 24 Mar 2010 | 9374 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati limba de porc
  • 1 morcov
  • 1 ceaoa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1-2 foi de dafine
  • sare si piper boabe
  • Pentru sos:
  • 2-3 linguri maioneza
  • 2 lingurite hrean ras
  • 1 lingurtita zeama de lamiae
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean:

Bucatile de limba se spala foarte bine,se pun la fiert in apa rece cu putina sare, adaugam zarzavatul si lasam sa fiarba bine.Eu am fiert limba la oala sub presiune.

Cand bucatile de limba sunt fierte se lasa putin la racorit,dupa care se curata de pielita alba ,incepand de la varful limbii,si se taie felii subtiri sau in functie de preferinta dvs.Se pun bucatile intr-un vas,se adauga maioneza,hreanul,sarea si piperul dupa gust si zeama de lamiae.Este un aperitiv foarte gustos.Se poate servi alaturi de salata de sfecla rosie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol din limba de porc cu maioneza si hrean" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

nadina73 1

24.03.2010, 13:09

interesanta ,nu am mancat dar arata bine,felicitari

susu 1

24.03.2010, 13:44

Foarte bine arata. Nota 20

mihaelar63 1

13.04.2010, 11:29

furculite din partea sotului meu lui ii place mult genul acesta de mancare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu afine si merisoare
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Cosulete cu salata