Cupcackes cu capsuni

de papabundetot in Prajituri, 16 Iun 2013 | 1352 vizualizari

 

Astept intotdeauna cu mare drag weekendul pentru ca atunci am mai mult timp de bucatareala si imi doresc sa fac mereu retete noi sau ceva adaptat dupa stilul meu.Asa a aparut si aceasta reteta de cupcackes cu capsuni…

 

INGREDIENTE

  • 4 oua mari
  • 2 cani iaurt
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 praf de copt (plicuri)
  • 2 zahar vanilat
  • 4 cani faina
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcackes cu capsuni:

Procedeul este relativ simplu,si anume,se separa albusul de galbenus,albusurile se bat spuma tare,cand sunt aproape batute de tot eu adaug zahar (nu inainte pentru ca se bat mai greu),apoi am adaugat cate un galbenus,iaurtul,sarea,zaharul vanilat si faina in care am incorporat si praful de copt.

Aluatul astfel obtinut l-am pus in hartie de briose ,asezata in tava de briose. In mijlocul fiecarei prajiturele am pus cate o bucatica mica de ciocolata cu lapte si apoi am umplut hartia cam 3/4 si le-am dat la copt. Dupa ce s-au racit le-am ornat cu un icing royal (albus de ou batut,zahar vanilat,zeama de lamaie si esenta) si am mai facut niste floricele din fondant alb

Au fost delicioase 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcackes cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert banana coffee brownie

ieri la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

ieri la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

ieri la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Briose de vanilie