Cupcake de ciocolata si caramel

de danakarin in Dulciuri, 18 Mar 2014 | 1875 vizualizari

 

Am gasit reteta asta ciocolatoasa ! Nu am rezistat !

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru blat:
  • 100 grame de ciocolată neagră
  • 4 ouă
  • 150 grame unt
  • 100 grame zahăr
  • 60 grame făină
  • un vârf de cuțit de sare
  • Ingrediente pentru cremă
  • 240 grame ciocolată neagră
  • 300 mililitri frișcă
  • 40 grame unt sărat
  • 80 grame zahăr
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcake de ciocolata si caramel:

Se încălzește cuptorul la 180˚. Se topește ciocolata la cuptorul cu microunde. Se amestecă untul cu 50 grame de zahar , se încorporează ciocolata și gălbenușurile. Separat se bat albușurile cu sare și restul de zahăr. Se amestecă albusurile și făina cu crema de ciocolată. Se pune aluatul In forme și se coc 20 de minute.


Se rade ciocolata pentru cremă și se topește în 200 mililitride frișca încălzită. Se face caramelul din zahăr, se ia de pe foc, se adaugă untul sărat și restul de frișcă fierbinte.Caramelul se amestecă cu ciocolata. Se pune crema la rece 3 ore. După ce s-a răcit bine, se bate cu mixerul și se pune peste cupcake.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcake de ciocolata si caramel" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

laura_n 1

21.03.2014, 17:13

yuuum, yuum!

MIUTA 1

28.03.2014, 12:59

robert_badica 1

15.07.2014, 21:15

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

RETETA RECOMANDATA
3 ani minunati de bucataras.ro - Briose in doua culori