Gogoși cu topping de ciocolată

de LadyCrs in Dulciuri, 29 Mar 2012 | 3065 vizualizari

 

Gogoși clasice, dar prezentate mai altfel :)) (ies multe dintr-un kg de făină, însă eu când fac ..păi fac si pentru vecina, și pentru bunica, si pentru purcel etc :)).

 

INGREDIENTE

  • 1 kg făină
  • 50 g drojdie
  • 300 ml lapte călduț
  • 150 g zahăr
  • 4 ouă
  • zahăr vanilat
  • un praf de sare
  • esență de rom
  • coajă rasă de lămâie
  • 3-4 linguri de ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogoși cu topping de ciocolată:

Laptele împreună zahărul, esența, coaja de lămâie și zahărul vanilat l-am pus pe foc cât să fie călduț. Făina am cernut-o într-un vas după care am făcut o găurică în centru unde am pus drojdia. Treptat am adăugat lăpticul și cu ajutorul unei furculițe am fărâmițaț-o bine, luând mereu făina de pe margine. După am adăugat și cele 4 ouă bătute și am frământat bine bine...Iar după ce s-au amestecat bine toate ingredientele am pus si uleiul. Am acoperit aluatul cu un prosop curat și l-am lăsat la dospit pentru o oră...apoi le prăjim în uleiul bine încins. Gogoșile pot avea orice formă și dimensiuni doriți. Eu am pus și puțină ciocolată topită pe ele.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gogoși cu topping de ciocolată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

mamaieelena 1

30.03.2012, 15:04

bune,bune

Sim0na 1

30.03.2012, 20:37

Un deliciu!

Angelina_Elena 1

22.08.2012, 19:40

imi plac foarte mult gogosi iar daca au ciocolata sunt perfecti!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tocana de opintici-reteta de post!

de abetina 3

ieri la 22:42

 Tocana de cocosei americani!

de abetina 3

ieri la 22:35

Plăcintă cu brânză și griș

ieri la 21:27

Dovlecei pane

ieri la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Tort Winter cu portocale