Cupcakes

de Criss in Prajituri, 7 Iun 2011 | 2450 vizualizari

 

(Sau briose mai cu mot :) )

 

INGREDIENTE

  • -3 oua
  • -10 linguri zahar
  • -7 linguri ulei
  • -200 ml iaurt (am pus lapte ca nu aveam iaurt )
  • -12-13 linguri faina
  • -1 praf de copt
  • -1 vanilie
  • -coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes:

Se bat ouale, se adauga zaharul, vanilia, uleiul, laptele si in final faina amestecata cu praful de copt. Compozitia nu trebuie sa curga de pe palele mixerului, astfel incat daca e prea moale, se mai adauga o lingura de faina. Compozitia se imparte in doua, in jumatate se pune coaja de lamaie si esenta de vanilie (am pus migdale) iar in cealalta jumatate esenta de rom si cacao.


In formele de briose se pun cosulete de hartie speciala pentru briose. In cosuletele de hartie se pune o lingura de compozitie, apoi o lingurita gem de visine in compozitia alba ci bucatele de ciocolata in compozitia neagra.


Se coc in cuptorul preincalzit aproximativ 30 minute. Pe cele cu ciocolata le-am decorat cu frisca iar pe cele albe cu spuma de visine. Am batut 2 albusuri (le aveam in congelator) cu 4 linguri zahar si am adaugat 3 lingurite sirop de la dulceata de visine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Criss 1

09.06.2011, 08:32

Multumesc dragelor.

mirela0911 1

09.06.2011, 10:42

ce frumoase sunt

Criss 1

13.06.2011, 10:16

Multumesc Mirela.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Briose cu iaurt si gem de caise