Cupcakes brownies cu zmeura si ciocolata

de cristinne in Prajituri, 28 Iun 2012 | 2306 vizualizari

 

Cupcakes brownies cu zmeura si ciocolata

 

INGREDIENTE

  • 300 gr zahar brun
  • 140 gr faina
  • 200 gr unt
  • 4 oua
  • 350 gr ciocolata dark minim 55% cacao
  • 1 lg cacao dark
  • zmeura/alune/trufe de ciocolata
  • 3 linguri de lapte
  • esenta de rom
  • 1/4 praf de copt
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes brownies cu zmeura si ciocolata:

Se amesteca ouale cu zaharul brun. Se topeste untul cu 150 de gr ciocolata. Se adauga peste oua. Se pune si cacaoa neagra (daca nu e neagra de calitate, mai bine renuntati la ea si mai puneti 100 de gr de ciocolata dark minim 55% cacao). Se taie 100 de gr ciocolata in cubulete mici. Se adauga la final faina, praful de copt, ciocolata cuburi si romul. Se pune amestecul in forme pe jumatate. Se umplu formele cu ce se doreste (eu am pus zmeura in unele si trufe de ciocolata intregi in mijloc in altele). Se umplu formele cu compozitie. Se incalzeste cuptorul la 210 grade C. Se introduc cupcakes-urile pt 5 minute la 210 grade si pt inca 7-8 minute la 180 de grade. Eu am un cuptor ff bun si in 15 min erau deja coapte . Testul scobitorii dar vedeti sa nu luati teapa daca iese ciocolatoasa ca se poate sa fi nimerit o bucata de ciocolata. Va prindeti voi ca nu e greu, trebuie sa iasa ca o negresa cu lava de ciocolata topita inauntru.


Se glazureaza cu ciocolata topita cu lapte (1 minut la microunde) si se orneaza cu arahide, alune, zmeura,etc..


Sunt delicioase! si ti se topesc in gura!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes brownies cu zmeura si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Valclaudia 1

16.09.2012, 07:29

Bya Ralu 1

04.12.2012, 12:08

bune tare!!!!

diaconta 1

04.12.2014, 11:27

la multi ani!!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Briose perfecte.