Cupcakes Cu Champagne Buttercream

de Anamaria Cook in Dulciuri, 31 Iul 2013 | 1452 vizualizari

 

INGREDIENTE

Cupcakes:
  • 200 g unt
  • 150 g zahar tos
  • 50 g zahar brun
  • o lingurita extract de vanilie sau semintele unei pastai
  • 4 oua
  • 200 g faina
  • 10 g praf de copt
  • un praf de sare
  • un pumn afine
  • 4-5 capsune
Champagne Buttercream:
  • 150 g unt
  • 275 g zagar pudra
  • 2 linguri amidon din porumb
  • colorant alimentar rosu
  • 50 g sampanie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes Cu Champagne Buttercream:

Cupcakes: Mixati untul cu zaharul pana ce obtineti o crema pufoasa. Adaugati extractul de vanilie si ouale (unul cate unul), daca amestecul incepe sa se taie adaugati cateva lingurite de faina si mixati pana se leaga. Folosind o spatula sau o lingura de lemn incorporati faina amestecata cu praful de copt si praful de sare. Turnati compozitia in forme de cupcakes (reteta spune sa impartiti compozitia in 12 forme insa mie mi-au crescut cam mult asa ca puteti umple formele doar pe jumatate si coaceti restul de compozitie la final).


Taiati capsunele in felii potrivite, apoi "ornati" jumatate cu capsune si cealalta jumatate cu afine.


Coaceti in cuptorul incins la 180 C/gaz 4 pentru 20-25 de minute sau pana ce trec testul scobitorii si capata o culoare aurie.


Lasati prajiturelele sa se raceasca, intre timp preparati crema.


Champagne buttercream: Mixati untul cu zaharul pudra si amidonul de porumb. Sfatul meu este sa folositi un vas ingust si sa-l acoperiti cu un prosop de bucatarie pentru a nu umple toata casa cu zaharul pudra. :) Adaugati sampania si amestecati pana ce obtineti o crema moale. La final turnati 2-3 picaturi de colorant alimentar(de preferat una cate una sa obtineti culoarea dorita). Ornati dupa preferinta apoi puneti la frigider pana ce se intareste putin crema.


POFTA BUNA!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes Cu Champagne Buttercream" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

31.07.2013, 20:26

Cred ca sunt un super deliciu cu acesta crema

kukibella 1

01.08.2013, 13:56

Andreea Caroline 1

01.08.2013, 21:20

Ce frumos le-ai ornat...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Naut cu spanac si oua
  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza rolls

ieri la 21:45

Desert tort cu crema de capsuni si ciocolata

de Rocsi 9

ieri la 19:37

Desert tort cu crema Kinder Bueno

de Meea 4

ieri la 19:15

RETETA RECOMANDATA
Muffins cu vişine (reţetă de post)