Cupcakes "Padurea Neagra"

de Criss in Prajituri, 30 Sep 2011 | 5497 vizualizari

 

Nu pot sa cred ca mi-a scapat si nu v-am aratat aceste minunate, delicioase si de mare efect cupcakes-uri.
Pentru aceste prajituri delicioase am folosit reteta mea de baza pentru cupcakes/briose/muffins si am pus visine proaspete (se pot pune si visine din compot sau congelator si de ce nu, si din visinata), le-am ornat cu frisca naturala (Sanlacta), ciocolata amaruie si cate o visina.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • -3 oua
  • -10 linguri zahar
  • -7 linguri ulei
  • -1 plic zahar vanilat
  • -1 praf de copt
  • -12 linguri faina
  • -200 ml lapte sau iaurt
  • -2 linguri cacao
  • -visine
  • Pentru sirop:
  • -100 ml apa
  • -2 linguri zahar
  • -1 fiola esenta de rom
  • Pentru ornat:
  • -300 ml frisca (am folosit frisca naturala Sanlacta)
  • -ciocolata amaruie
  • -visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupcakes "Padurea Neagra":

Punem intr-un bol ouale intregi, zaharul, vanilia, uleiul si batem pana se topeste zaharul. Adaugam laptele si faiana amestecata cu cacao si praf de copt. Amestecul rezultat nu trebuie sa fie foarte fluid, nu trebuie sa curga de pe palele mixerului. Daca e prea fluid mai adaugam o lingura de faina, iar daca e prea gros, adaugam putin lapte. In formele de briose punem hartie speciala pentru briose, in fiecare cosulet punem o lingura de aluat, 3-4 visine si punem tava la cuptor pentru 30-35 minute. Insiropam briosele asa calde,ajutandu-ne de o pensula, apoi le lasam sa se raceasca si le ornam cu frisca batuta, ciocolata si visine.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupcakes "Padurea Neagra"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (26)

Cris2711 1

03.10.2011, 12:50

minunate

kamy 1

03.10.2011, 22:09

ce faine-s

MIUTA 1

04.10.2011, 14:21

Imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu corcoduse