Cupola

de madi_marin in Torturi, 29 Iul 2010 | 2599 vizualizari

 

E un mini tortulet foarte rapid de preparat si foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 rulada cu zmeura ( 300 g )
  • 1 plic praf crema de lamaie Dr. Oetker
  • 3 linguri cu zahar pudra
  • 1 cubulet de ciocolata alba
  • 150 ml frisca lichida
  • 150 ml lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupola:

Se prepara crema de lamaie din praf, zahar pudra, lapte si frisca lichida ( ambele foarte reci).


Se tapeteaza un castron cu folie de plastic. Se pun felii de rulada pe margine, apoi se toarna crema si se acopera cu alte felii de rulada. Se da la rece 30 de minute inainte de a fi rasturnat tortuletul pe un platou. Se rade ciocolata alba deasupra.

 

TIPS-URI

1

Se poate imbraca in frisca sau crema de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cupola" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Dana Cristea - pusikmea 1

01.08.2010, 16:54

arata bine, binebine ca n-ai insiropat-o ca nu mai iesea nimic, am patit-o pe pielea mea cu niste foi de pandispan

madi_marin 1

01.08.2010, 17:24

pusikmea....mersi frumos nu am insiropat pentru ca si eu am patit-o cu un blat de tort de cumparat.....mai demult ....sau cu foi de pandispan asa cum spui si tu. Cele din comert sunt foarte pufoase si nu suporta sirop, se inmoaie suficient de la crema...

Cris2711 1

20.07.2011, 16:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Tort diplomat cu crema de lamaie si mure