Cupola cu crema de iaurt, mascarpone si piersici

de marcelalidia22 in Torturi, 8 Iul 2015 | 2110 vizualizari

 

Un tort care va poate racori in zilele calde de vara

 

INGREDIENTE

  • 1 disc de blat de Colomba de 1,5 cm grosime 
  •  2 iaurturi natur de 150 g / fiecare
  • 1 mascarpone de 250 g 
  •  150 g zahar
  • 1 cutie mare de compot de piersici
  • 1 ½ lg.de gelatina in granule
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupola cu crema de iaurt, mascarpone si piersici:

Se taie un disc dintr-o Colomba ( cozonac italian ) de grosimea de 1,5 cm.


Se amesteca mascarponele cu zaharul si iaurtul natur impreuna. Se da apoi la rece timp de 30 minute ca sa se nu fie prea moale.


Intre timp se taie marunt piersicile din compot deja scurse de sirop.


Intr-un pahar se prepara gelatina cu 1/2 de apa in pahar si se amesteca putin sa nu faca cocoloase, si se lasa 2-3 minute sa se umfle gelatina.


Se scoate crema din frigider si se adauga piersicile taiate marunt si se amesteca.


Apoi se adauga si gelatina si se amesteca impreuna cu crema.


Se prepara un bol din sticla de salata de fructe in care se pune pelicola in interiorul bolului ca sa se poata rasturna mai bine tortul pe farfurie.


In bol se toarna crema de iaurt,mascarpone si piersici si peste se adauga discul de cozonac Italian “ Colomba ”.


Se da la frigider pana in ziua urmatoare.


Pofta buna!


P.S. In loc de colomba ( cozonacul italian ) se poate pune si Blat din Pan de Spagna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupola cu crema de iaurt, mascarpone si piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 27 %
299.99 lei
219.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

08.07.2015, 21:53

mihaelar63 1

09.07.2015, 03:35

MotanLaOale 1

09.07.2015, 09:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Tort de capsuni cu crema de iaurt.