Cupola cu crema de iaurt, mascarpone si piersici

de marcelalidia22 in Torturi, 8 Iul 2015 | 2453 vizualizari

 

Un tort care va poate racori in zilele calde de vara

 

INGREDIENTE

  • 1 disc de blat de Colomba de 1,5 cm grosime 
  •  2 iaurturi natur de 150 g / fiecare
  • 1 mascarpone de 250 g 
  •  150 g zahar
  • 1 cutie mare de compot de piersici
  • 1 ½ lg.de gelatina in granule
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cupola cu crema de iaurt, mascarpone si piersici:

Se taie un disc dintr-o Colomba ( cozonac italian ) de grosimea de 1,5 cm.


Se amesteca mascarponele cu zaharul si iaurtul natur impreuna. Se da apoi la rece timp de 30 minute ca sa se nu fie prea moale.


Intre timp se taie marunt piersicile din compot deja scurse de sirop.


Intr-un pahar se prepara gelatina cu 1/2 de apa in pahar si se amesteca putin sa nu faca cocoloase, si se lasa 2-3 minute sa se umfle gelatina.


Se scoate crema din frigider si se adauga piersicile taiate marunt si se amesteca.


Apoi se adauga si gelatina si se amesteca impreuna cu crema.


Se prepara un bol din sticla de salata de fructe in care se pune pelicola in interiorul bolului ca sa se poata rasturna mai bine tortul pe farfurie.


In bol se toarna crema de iaurt,mascarpone si piersici si peste se adauga discul de cozonac Italian “ Colomba ”.


Se da la frigider pana in ziua urmatoare.


Pofta buna!


P.S. In loc de colomba ( cozonacul italian ) se poate pune si Blat din Pan de Spagna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cupola cu crema de iaurt, mascarpone si piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Rocsi 1

08.07.2015, 21:53

mihaelar63 1

09.07.2015, 03:35

MotanLaOale 1

09.07.2015, 09:06

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert Tiramisu rapid, la pahar
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort de inghetata cu capsuni si vanilie