Curry cu piept de pui

de RoXx in Pui, 3 Sep 2012 | 10253 vizualizari

 

Este un fel de mancare delicios ce duce cu gandul la minunatele arome indiene.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr. piept de pui dezosat
  • 2 rosii
  • 1 ardei iute
  • 170 gr. smantana
  • 1 ceapa
  • 20 gr. unt
  • pudra curry
  • boia dulce
  • praf de usturoi
  • scortisoara
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curry cu piept de pui:

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete. Intr-o tigaie se pune untul si pieptul de pui .Se lasa pana se rumeneste apoi pieptul se scoate din tigaie. Ceapa se taie marunt, rosiile se curata de seminte si se taie cubulete la fel si ardeiul si se pun in tigaie. Se lasa 5 min la calit apoi se adauga sarea, piperul, scortisoara, boiaua dulce, pudra de curry, usturoiul si se lasa pe foc. Dupa ce s-au calit se adauga smantana si pieptul de pui prajit si se mai lasa 3-4 minute, apoi se poate servi.

TIPS-URI

1

bucatile de piept de pui se pot presara cu praf de curry inainte de prajire ( pentru o aroma mai intensa)

2

smantana trebuie sa aiba cel putin 25% grasime

3

acest preparat cel mai bine se potriveste ca garnitura la orez

Daca ti-a placut reteta noastra "Curry cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

Ramonaa 1

05.10.2013, 15:32

da fara smantana nu merge (eu nu manc smantana ) vreau sa fac si eu si fara smantana

RoXx 1

05.10.2013, 19:54

merge si cu lapte de cocos Ramona eu asa am facut

Ramonaa 1

09.12.2013, 09:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Curry de pui cu orez basmati