Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Un rãsfãt culinar, cu parfum exotic...
Toacã mãrunt ceapa si usturoiul, rade ghimbirul.
Pune bucãtile de pui la prãjit cu uleiul iar când e rumen, adaugã ceapa, usturoiul si ghimbirul, lasã putin si pune curry, coriandru tocat si amestecã.
Dacã e nevoie pune putinã apã.
La urmã pune merele cubulete si laptele de cocos, condimenteazã si lasã la foc mic circa de 20 minute.
Puiul se poate scoate , iar sosul se poate reduce la pastã cu blenderul.
Se serveste cu orez Basmati
1
ghimbirul proaspãt se poate înlocui cu cel pudrã
2
dacã nu vã place coriandru înlocuiti cu altã verdeatã
3
în loc de lapte de cocos puteti pune smântânã pentru gãtit, dar gustul nu e acelasi
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult