Curry din ramasite de friptura

de Brindusa in Porc, 1 Ian 2010 | 2658 vizualizari

 

Poti folosi bucatelele de friptura ramase de la masa. Eu am avut friptura de porc, dar la fel de bine poti avea pui sau vita

 

INGREDIENTE

  • ramasite de friptura, taiate bucati mici (maxim 400 g)
  • 2 cepe mari
  • 4 catei de usturoi , rasi fin
  • 3 cm ghimbir, ras fin
  • 1 lingurita curcuma (tumernic) sau praf de curry
  • 1/4 lingurita chilli pudra (sau dupa gust)
  • 1 lingurita chimen pudra
  • 1 lingurita coriandru pudra
  • 2 linguri pasta tomate
  • 1 cana apa sau supa
  • sare dupa gust
  • frunze de patrunjel pentru ornat
  • 2 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Curry din ramasite de friptura:

Incalzeste uleiul intr-o tigaie mare si prajeste ceapa, ghimbirul, usturoiul pentru 3 minute. Adauga chimenul, coriandrul, amesteca si mai lasa 2 minute. Adauga curcuma, chilli, sarea si apa. Gateste la foc mic, acoperit, pana cand se inmoaie ceapa. Daca sosul scade prea mult adauga putin lichid.


Pune carnea si pasta de rosii, amesteca si mai lasa la foc mic 5 minute.


Serveste cu orez simplu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Curry din ramasite de friptura" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Teo 1

02.01.2010, 18:35

e mai vesel orezul dupa ce ai adaugat ''carnita''.

Brindusa 1

03.01.2010, 15:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tort Raisa,cu zmeură şi ciocolată-Reţeta cu numărul  700

ieri la 21:44

Tartă cu brânzeturi şi broccoli

ieri la 20:59

Batoane energizante cu musli

de Rocsi 9

ieri la 20:39

RETETA RECOMANDATA
Friptura preparata la Dry Cooker cu cartofi pai