Musaca de cartofi

de Ubulika in Porc, 23 Aug 2012 | 1978 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 carne tocata
  • 1 ceapa
  • ardei gras
  • sare,piper,boia
  • usturoi 1 catel
  • bulion
  • 8 cartofi
  • 1 ou
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca de cartofi:

Se pregatesc cartofii, se spala si se pun intregi la fiert. Cand sunt gata ii lasam la racit dupa care ii taiem rondele.


Se toaca marunt ceapa si se pune la calit. Punem peste si ardeiul, lasam sa prinda putina culoare, apoi carnea tocata si condimentele. Cand si-a schimbat culoarea, cam zece minute, tragem deoparte si lasam la racit. Punem oul, patrunjelul si usturoiul. Pregatim o tava unsa cu putin ulei, apa si bulion.


Punem un strat de cartofi, unul de carne tocata, continuam asa pana ultimul strat e de cartofi. Facem un amestec de apa cu bulion si turnam peste. Se poate pune putin ardei tocat deasupra pentru un strop de culoare. Se lasa la cuptor la foc mediu aprox 20 minute.


Se decoreaza dupa imaginatie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Ubulika 1

24.08.2012, 15:29

RuxyRux 1

24.08.2012, 15:30

Grozava Ubulika, si delicioasa

Ubulika 1

25.08.2012, 22:30

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne de porc