Carne de porc marinata

de Valclaudia in Porc, 1 Feb 2014 | 1438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 600-700 gr. pulpa de porc
  • 250 ml vin rosu de casa
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 ceapa mica rosie
  • 3 linguri de ulei
  • putin marar verde
  • patrunjel verde
  • amestec de condimente dupa gust (sare, usturoi granulat, piper negru,piper alb, susan, seminte de in, nucsoara,fulgi de morcov deshidratat, frunze de telina uscate)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc marinata:

Spalam carnea si o taiem felii.

Turnam vinul peste carne si punem din fiecare ingredient enumerat mai sus dupa preferinta, in functie de gust, cantitatile necesare.

Amestecam carnea cu vinul si aceste ingrediente, acoperim vasul cu folie alimentara si-l dam la rece pana a doua zi.

Curatam ceapa, o taiem felii si o calim impreuna cu mararul in 3 linguri de ulei.

Adaugam carnea cu tot cu sosul in care a stat la marinat, lasam sa scada lichidul la foc mic. Completam cu 100 ml apa, lasam sa fiarba in continuare tot la foc mic si dupa ce a scazut lichidul complet,presaram putin patrunjel verde si servim carnea astfel preparata cu orice tip de garnitura preferam. Noi am servit de data asta carnea cu piure de cartofi.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

Carne de porc marinata-0
Carne de porc marinata-1
Carne de porc marinata-2
Carne de porc marinata-3
Carne de porc marinata-4
Carne de porc marinata-5
Carne de porc marinata-6
Carne de porc marinata-7
Carne de porc marinata-8
Carne de porc marinata-9
Carne de porc marinata-10

COMENTARII (10)

deyutzky

deyutzky 1

01.02.2014, 20:10

buna

Rocsi

Rocsi 1

01.02.2014, 20:23

Foarte gustoasa

diaconta

diaconta 1

01.02.2014, 22:51

tare bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura cu crema de lamaie
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!