Carne de porc marinata

de Valclaudia in Porc, 1 Feb 2014 | 1545 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 600-700 gr. pulpa de porc
  • 250 ml vin rosu de casa
  • 1 ceapa mica alba
  • 1 ceapa mica rosie
  • 3 linguri de ulei
  • putin marar verde
  • patrunjel verde
  • amestec de condimente dupa gust (sare, usturoi granulat, piper negru,piper alb, susan, seminte de in, nucsoara,fulgi de morcov deshidratat, frunze de telina uscate)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc marinata:

Spalam carnea si o taiem felii.


Turnam vinul peste carne si punem din fiecare ingredient enumerat mai sus dupa preferinta, in functie de gust, cantitatile necesare.


Amestecam carnea cu vinul si aceste ingrediente, acoperim vasul cu folie alimentara si-l dam la rece pana a doua zi.


Curatam ceapa, o taiem felii si o calim impreuna cu mararul in 3 linguri de ulei.


Adaugam carnea cu tot cu sosul in care a stat la marinat, lasam sa scada lichidul la foc mic. Completam cu 100 ml apa, lasam sa fiarba in continuare tot la foc mic si dupa ce a scazut lichidul complet,presaram putin patrunjel verde si servim carnea astfel preparata cu orice tip de garnitura preferam. Noi am servit de data asta carnea cu piure de cartofi.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc marinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

deyutzky 1

01.02.2014, 20:10

buna

Rocsi 1

01.02.2014, 20:23

Foarte gustoasa

diaconta 1

01.02.2014, 22:51

tare bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

RETETA RECOMANDATA
Ciolan de porc la cuptor cu ierburi aromate