cus - cus si afumatura cu salata de ardei copti

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 6 Mai 2010 | 2100 vizualizari

 

trebuia sa incerc si eu cus-cusul asta, sincer mi-a placut tare mult si c
u siguranta o sa-l fac si in alte combinatii, deocamdata l-am facut asa pt ca nu stiam ce gust are si am zis sa-i scot un pic ochii sotului cu afumatura ca sa se induplece sa guste si din el, si chiar i-a placut :)

 

INGREDIENTE

  • carnati afumati
  • costita afumata
  • cus-cus 250 grame
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA cus - cus si afumatura cu salata de ardei copti:

Se prajesc carnatii si costita in ulei.


Intre timp intr-o tigaie vom pune 70 ml ulei de masline si calim cus-cusul in el, dupa care adaugam 750 ml apa fierbinte peste el, condimentam si lasam sa fiarba.


Dupa ce a scazut apa si a fiert punem deasupra cascaval ras.


Servim alaturi de afumatura si de o salata de ardei copti care se face ca aici


 

TIPS-URI

1

putem praji cus-cusul in uleiul in care am prajit afumatura, insa eu am facut separat pt ca voiam sa vad ce gust are simplu.

Daca ti-a placut reteta noastra "cus - cus si afumatura cu salata de ardei copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Dana Cristea - pusikmea 1

07.05.2010, 15:20

vin nadina cum sa te refuz

mena29 1

09.05.2010, 14:10

5 furcu,bravo,arata f bine

Dana Cristea - pusikmea 1

09.05.2010, 18:00

ms mena

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Musaca cu de toate