Cus-cus cu aripioare si cascaval

de Ina in Paste, 22 Apr 2010 | 3876 vizualizari

 

Pana acum cateva luni nu stiam sa gatesc cus-cus. Acum gatesc frecvent, imbunatatind reteta de fiecare data. Reteta de baza am preluat-o de la miha, careia-i multumesc din suflet. :-*

 

INGREDIENTE

  • 6 aripioare
  • 250 g. cus-cus ( cu bob mare)
  • 400 ml. supa de pasare
  • rosii decojite, in bulion ( 200g)
  • busuioc maruntit
  • cascaval felii ( 200 g)
  • unt sau ulei de masline pentru uns tava
 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu aripioare si cascaval:

Ungem o tava sau un vas termorezistent cu unt sau ulei de masline. Punem cus-cus-ul in vas ( eu am gasit cus-cus cu bobul foarte mare fabricat in Greica), peste care turnam 400 ml. supa fierbinte de pasare ( putem folosi un cub knorr de pasare).


Bagam vasul la cuptor 15 minute, pentru a se umfla putin cus-cus-ul.


Aripioarele le oparim, le condimentam si le frigem in tava fara ulei. Cand sunt rumene, le asezam in vas, peste cus-cus, apoi le acoperim cu bucati de rosii decojite si presaram busuioc in tot vasul.


Cascavalul il taiem felii pe care le aranjam in vas, acoperind arnea si cus-cus-ul. Dam la cuptor pana se topeste cascavalul si totul capata o culoare aurie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu aripioare si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

nadina73 1

23.04.2010, 00:07

super bun am vrut 5 furuclite dar sa oprit la 4

Ina 1

23.04.2010, 08:21

nadina, e ok

Ina 1

23.04.2010, 08:23

pusikmea, daca ai papat lasagna, e pe aproape. De mine s-a tinut sotul sa-i fac, ca-i facea bunica-sa cand era copil . Acum fac ca-mi place si mie mult

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Lasagna