Cus cus cu lapte si dulceata de visine

de Angelina_Elena in Mancare copii, 27 Iun 2013 | 8338 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g cuscus
  • 2 cani lapte
  • 3 linguri zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • dulceata de visine pentru servit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus cus cu lapte si dulceata de visine:

Am pus apa la fiert cu un praf de sare.


Cand a inceput sa fiarba am adaugat cuscus-ul si l-am lasat sa fiarba.


Dupa ce s-a fiert am scurs apa de pe el, am adaugat laptele, cele trei linguri de zahar si zaharul vanilat.


Am lasat sa fiarba vreo 10 minute, am oprit focul, am lasat putin sa se raceasca apoi am servit cu dulceata de visine.


Sa aveti pofta!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cus cus cu lapte si dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

Angelina_Elena 1

27.06.2013, 22:04

Medi

Panacris 1

05.06.2014, 09:25

Xandrinne 1

25.07.2014, 11:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Oua amestecate cu telemea si frunze de ceapa verde