Cus cus cu legume caramelizate

de RuxyRux in Mancaruri de legume, 10 Oct 2012 | 4881 vizualizari

 

Noua sincer nu ne place cus cusul si am vazut de curand o reteta la TV si am zis ca doar doar o sa imi schimb parerea..insa...nu prea am reusit...aspectul e placut zic eu, insa gustul, nu m-a cucerit si va spun asta cu toata sinceritatea, ei bine poate ca doar eu sunt asa mofturici caci sunt persoane care il prefera....

 

INGREDIENTE

  • o cana de cus cus
  • doua cani de apa
  • legume: ardei gras, morcov, cartof, dovlecel( sau pune fiecare ce doreste)
  • un praf de turmeric
  • doua linguri de ulei de masline
  • sirop de artar
  • sare de mare dupa gust
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus cus cu legume caramelizate:

Se curata legumele se taie cubulete si se aseaza intr-o tava intr-un singur strat. se stropesc cu ulei de masline si sirop de artar se pune praful de turmeric, sarea si piperul si se coc pentru 30 de minute la 200 de grade.

Se fierb doua cani de apa si se toarna peste cana de cuscus pusa intr-un vas larg.

Va absorbi toata apa.

Cand sunt gata legumele se amesteca cu cus cusul si se potriveste din nou de sare.

Se serveste ca si garnitura, sau ca atare( asa cum am facut-o eu).

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus cus cu legume caramelizate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

RuxyRux 1

11.10.2012, 20:47

Multumesc mult

lilik 1

12.10.2012, 17:19

Arata tare bine (nici eu nu sunt innebunita dupa cus-cus)

gaby_gabytza 1

20.11.2012, 13:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume, de toamna