Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Dacă tot încercăm să gătim de post,zic să facem şi mâncăruri cât mai gustoase.Trebuie să recunosc că prefer cuş-cuşul orezului,mi se pare mult mai gustos,chiar daca nu la fel de săţios.Cum aveam nişte legume,m-am gândit să le pregătesc la cuptor cu cuş-cuş.Nu am făcut o cantitate prea mare pentru că nu era cazul,voi puteţi să pregatiţi în funcţie de pofta pe care o aveţi şi numărul de pofticioşi din dotare.
Intr-o cratita am pus putin ulei si am prajit cuş-cuşul,am pus apoi apa si sare si am lasat sa fiarba câteva clocote.
Dupa aceea am amestecat cu legumele congelate si am transferat totul într-un vas de ceramica,pe care l-am pus la cuptor.
Am lasat pâna când legumele si cuş-cuşul au fost fierte si a scazut tot lichidul.
Am gustat si am mai condimentat cât a fost necesar.
Am lasat vasul în cuptor cu focul oprit pentru ca pastele sa se mai „umfle”.
Se serveste cald.
S-aveţi poftă!!!!!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult