Pleurotus pane cu garnitura de orez

de nadina73 in Mancaruri de post, 17 Iun 2010 | 7620 vizualizari

 

fiind miercuri si zi de post si avand si musafiri,m-am gandit sa le fac ceva si bun si aspectos. Au fost super incantati

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleurotus
  • faina alba
  • pesmet
  • apa minerala
  • sare
  • piper
  • orez
  • ulei-pt prajit
  • 3 linguri ulei de masline
  • ardei rosu,galben,verde,patrunjel -decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus pane cu garnitura de orez:

Se spala bine ciupercile se taie piciorusele, se sareaza si se pipereaza bine.


Se dau prin faina alba amestecata cu apa minerala si putina sare (sa fie un aluat mai gros ca cel de caltite) apoi prin pesmet si se prajesc in ulei foarte bine incins pe ambele parti.


2 cani(cat doriti) de orez se pun la fiert intr-o cratita cu 6 cani de apa ,sare si 3 linguri de ulei de masline se amesteca bine, apoi se pune capacul si nu se mai amesteca deloc .Cand a scazut toata apa orezul e fiert. Se serveste simplu cu ciupercile pane de post


Decorati dupa bunul plac cu morcovi,ardei,patrunjel verde,


O manacare de post foarte foarte gustoasa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus pane cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

nadina73 1

18.06.2010, 13:03

ana cu mare darga ma avut un stoc imens de ciuperci

nadina73 1

18.06.2010, 13:03

sant super buna sylvia ,vad ca si tu gatesti mult cu ciuperci

mariac 1

23.06.2010, 20:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Pilaf sarbesc