Pleurotus pane cu garnitura de orez

de nadina73 in Mancaruri de post, 17 Iun 2010 | 8528 vizualizari

 

fiind miercuri si zi de post si avand si musafiri,m-am gandit sa le fac ceva si bun si aspectos. Au fost super incantati

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleurotus
  • faina alba
  • pesmet
  • apa minerala
  • sare
  • piper
  • orez
  • ulei-pt prajit
  • 3 linguri ulei de masline
  • ardei rosu,galben,verde,patrunjel -decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus pane cu garnitura de orez:

Se spala bine ciupercile se taie piciorusele, se sareaza si se pipereaza bine.


Se dau prin faina alba amestecata cu apa minerala si putina sare (sa fie un aluat mai gros ca cel de caltite) apoi prin pesmet si se prajesc in ulei foarte bine incins pe ambele parti.


2 cani(cat doriti) de orez se pun la fiert intr-o cratita cu 6 cani de apa ,sare si 3 linguri de ulei de masline se amesteca bine, apoi se pune capacul si nu se mai amesteca deloc .Cand a scazut toata apa orezul e fiert. Se serveste simplu cu ciupercile pane de post


Decorati dupa bunul plac cu morcovi,ardei,patrunjel verde,


O manacare de post foarte foarte gustoasa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus pane cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

nadina73 1

18.06.2010, 13:03

ana cu mare darga ma avut un stoc imens de ciuperci

nadina73 1

18.06.2010, 13:03

sant super buna sylvia ,vad ca si tu gatesti mult cu ciuperci

mariac 1

23.06.2010, 20:13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Placinte dospite cu cartofi si ciuperci(de post)