Cus-cus cu menta si rodie

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2021 | 427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g cus-cus
  • 1/2 rodie
  • 1 legatura menta (cca. 15 g)
  • 200 ml apa fierbinte
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu menta si rodie:

Punem cus-cusul intr-un castron, turnam peste el apa fierbinte condimentata cu sare si piper si lasam  cca. 10 minute la hidratatat.

Intre timp tocam menta si punem semintele de rodie la scurs. Dupa ce s-a hidratat cuscus-ul, se amesteca cu menta si rodia si se potriveste gustul de sare si piper. Servim ca atare sau ca si garnitura.

Pofta buna!    

TIPS-URI

1

Intotdeauna folosiți aceeași cantitate de apa cât de cuș-cuș

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu menta si rodie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

19.07.2021, 22:20

RuxyRux 1

23.07.2021, 21:28

Imi place cum combini alimentele, cauti mereu variante sanatoase, bravo Diana!

Bucataras Diana 1

04.08.2021, 07:02

Mulțumesc Ruxy, Mulțumesc tuturor!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciuperci umplute cu gorgonzola, prosciutto și roșii

ieri la 19:30

Rulada cu dulceata de pere și nuci

ieri la 10:41

Desert clafoutis cu mere si stafide

de RODIMUR 8

pe 29.11 la 21:15

TOP
utilizatori

mihaelar63

9443 puncte

katty

7006 puncte

Rocsi

4976 puncte

Constelatialeu

2098 puncte

 Adi

2000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Iahnie de fasole, de post
  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

  • 01

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciuperci umplute cu gorgonzola, prosciutto și roșii

ieri la 19:30

Rulada cu dulceata de pere și nuci

ieri la 10:41

Desert clafoutis cu mere si stafide

de RODIMUR 8

pe 29.11 la 21:15

RETETA RECOMANDATA
Legume la cuptor