Cus-cus cu nuci si pesmet

de MotanLaOale in Paste, 11 Oct 2015 | 1188 vizualizari

 

Vazut la madi-marin. Bun bun.

 

INGREDIENTE

  • 200g cus-cus
  • 150g nuci
  • 3 linguri pesmet
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu nuci si pesmet:

Cus-cus-ul se fierbe conform indicatiilor de pe ambalaj.


Nucile se macina fin.


Cus-cus-ul fiert se scurga bine de apa si se amesteca cu uleiul.


Se incorporeaza nucile macinate.


Se adauga si celelalte ingrediente si se omogenizeaza.


Sunt foarte bune calde si reci.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu nuci si pesmet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mirela0911 1

13.10.2015, 14:35

Super delicios trebuie sa fie!

MotanLaOale 1

13.10.2015, 16:19

Multumesc

CarmenBlue 1

14.10.2015, 13:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Nouilles cu pui si sos de soia