Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

de Bucataras in Vita, 20 Mai 2024 | 1370 vizualizari

 

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Burger de vită cu brânză gorgonzola
  • 1 chiflă de burger 
  • 150 g carne de vită tocată
  • 40 g gorgonzola picantă 
  • 2 linguri de maioneză
  • 1 linguriță de muștar 
  • 2 lingurițe de ketchup 
  • Rucola 
  • 1 ceapă roșie 
  • 2 linguri ulei de măsline 
  • 1 cub de unt 
  • 2 linguri oțet balsamic
  • Sare și piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola:

Iată cum se prepară acest Burger de vită cu brânză gorgonzola:

Primul pas:
Prepară sosul dintr-un mix de maioneză, ketchup și muștar.

Al doilea pas:

Taie chifla în două jumătăți și prăjește-le în puțin unt.

Al treilea pas:

Condimentează carnea tocată de vită doar cu sare și piper. Apoi, formează două chiftele din carnea condimentată și frige-le pe ambele părți, în tigaia încinsă. Scoate-le pe o farfurie și lasă-le la odihnit.

Căleste și caramelizează ceapa în aceeași tigaie, adăugând și un cub de unt. Spre final, adaugă 2 linguri de oțet balsamic și mai lasă 1 minut pe foc.

Al patrulea pas:

Montează burgerul cu brânză gorgonzola picantă pentru un gust cu adevărat delicios.

Să-l încerci neapărat!

Daca ti-a placut reteta noastra "Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia