Deliciu cu caise

de luminita20_2006 in Prajituri, 10 Aug 2010 | 5674 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • -300 gr biscuiti simpli
  • -50 gr unt
  • -50 ml frisca
  • -3 linguri zahar
  • Crema
  • -500 ml iaurt
  • -250 ml frisca
  • -esenta vanilie
  • -2 plicuri gelatina
  • -6 linguri zahar
  • -zeama 1/2lamaie
  • -compot caise
  • Decor:
  • 20 ml fisca+ 50 gr ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Deliciu cu caise:

Biscuitii se pun la faramat in robot de bucatarie cu untul. Se pun 3 linguri de zahar la caramelizar cand a prins culoare se adauga frisa . Dupa ce s-a topit tot zahartul se da deoparte. Se amesteca biscuitii faramati cu frisca caramel se pune compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie se aseaza bine cu o lingura si se da la frigider.


Crema. Se bate frisca bine. Iaurtul se ameseza cu zaharul , esenta si zeama de lamaie si se bate bine pana cand se topeste zaharul. Gelatina se hidrateaza cu apa se topeste pe baie de abur.Se amesteca bine iaurtul cu frica si gelatina.


Se toarna jumatate din crema peste blat apoi se pun caisele din compot si apoi se toarna restul de crema.


Se da la frigider 2-4 ore. Se decoreaza cu felii de piersici si un toping preparat din ciocolata si frisca pus pe foc pana cand se topeste ciocolata .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Deliciu cu caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Corinuta 1

11.08.2010, 00:20

Simplu si buuuuun! si arata bine!

Ina 1

11.08.2010, 22:41

Ce frumos este!!! direct la favorite!

gaby_duceag 1

12.08.2010, 20:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri de șuncă, umplute cu salată boeuf

de RODIMUR 5

ieri la 21:16

Mancare de legume cu linte

de Rocsi 9

ieri la 20:48

Naut cu ciuperci si spanac in sos de rosii

de katty 5

ieri la 19:12

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi de napolitane