Deliciu inghetat cu zmeura

de Sylvia in Prajituri, 16 Iun 2014 | 2184 vizualizari

 

Va prezint un alt fel de facut deserturi inspirat din bucataria profesionala unde adesea trebuie sa inventam instant ceva, sa gasim urgent o solutie sa scoatem o portie, sa reutilizam materia care a ramas ca sa nu fie pierderi. Va vine sa credeti ca acesta minunatie se poate face in mai putin de un minut ?

 

INGREDIENTE

  • cateva felii de briosa sau de cozonac simplu
  • sorbet /inghetata fara lapte de zmeura ( de preferinta italian)
  • zmeura
  • frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Deliciu inghetat cu zmeura:


Este genul de desert care te scoate din incurcatura cand ai uitat de aniversarea cuiva si vrei sa faci un tortulet magic in 2 minute, ai musafiri si nu ai un desert in casa sau pur si simplu ia vrea sa te rasfeti prin magie in cateva secunde :) se poate ...


Intr-o farfurie se aseaza o felie de briosa sau de cozonac simplu . Se decupeaza cu un inel de montaj de inox. Se umple pana la 2/3 cu sorbet de zmeura eu folosesc pe cel italian care este foarte aerat si intens in arome. Se niveleaza cu capacul pe apasare si se extrage cercul.


Se planteaz zmeura proaspata si se face un mot de frisca. Se pudreaza cu zahar pudra. Este totul gata in 30 de secunde dar este absolut delicios, lejer, foarte proaspat si racoritor o sa indragostiti de acest desert.

 

TIPS-URI

1

daca nu il faceti in momentul servirii se pastreaza in congelator dupa montaj, zmeura se pune in momentul servirii

Daca ti-a placut reteta noastra "Deliciu inghetat cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (42)

dantes 1

06.07.2016, 07:04

Super!

Panacris 1

06.07.2016, 10:46

Ancutsa 1

06.07.2016, 11:11

Foarte gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec pufos cu nuci