Fursecuri cu ciocolata

de Alexa95 in Prajituri, 8 Sep 2010 | 4201 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 225 gr zahar
  • 120 gr unt
  • un ou
  • 180 gr faina
  • o lingurita cu esenta de vanilie
  • o jumatate de lingurita cu bicarbonat de sodiu
  • un varf de lingurita de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ciocolata:

Batem zaharul si untul pana devin o crema fina,adaugam oul,esenta de vanilie si bicarbonatul.Amestecam separat faina cu sarea,dupa care le turnam peste compozitie.La sfarsit se adauga ciocolata maruntita.

In timp ce lasam cuptorul sa se incalzeasca,ungem tava cu unt,iar cu ajutorul unei lingurite formam un fel de bilute si le punem in tava cu distanta intre ele.Le lasam 15-25 de minute pana cand devin maro-aurii,dupa care se lasa sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Bunica 1

08.09.2010, 22:53

Sunt bune ,bune! Iau un fursec pentru dimineata la cafea ( sa nu se termine )

Miha 1

09.09.2010, 10:40

Sunt crocanti, asa-i?

Alexa95 1

09.09.2010, 11:47

da

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de branza cu iz de ciocolata