Desert 2 in 1

de Constelatialeu in Dulciuri, 22 Mai 2013 | 1121 vizualizari

 

L-am numit asa pentru ca o parte l-am pus la congelator si astept sa se faca inghetata si o parte in cupe un desert racoros si delicios...

 

INGREDIENTE

  • 500 g capsuni
  • 400 g iaurt grecesc Pilos 10% grasime
  • 200 g smantana pt. frisca Pilos
  • 200 g zahar farin
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 plic intaritor frisca
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert 2 in 1:

Curatam capsunile de codite, oprim cateva pt.decor, le spalam si le scurgem de apa.


Intr-un bol mixam capsunile cu zaharul farin. Separat pregatim frisca, mixam smantana cu zaharul vanilat si intaritorul de frisca, apoi adaugam iaurtul si omogenizam.


Intr-o forma de silicon punem un strat de capsuni mixate, apoi un strat de compozitie iaurt + frisca si iar capsuni si dam la congelator.


Pregatim si niste cupe cu aceast mix de capsuni si crema, ornam cu capsuni trase-n ciocolata.


Deci doua deserturi dintr-o lovitura....Pentru inghetata trebuie sa avem ceva rabdare,dar cand va fi gata o putem servi cu sos de capsuni sau ciocolata....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert 2 in 1" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Lavinia 1

22.05.2013, 17:27

Eu le astept pe amandoua

Rocsi 1

22.05.2013, 20:12

Mmm prea bun. Da si mieee

marianascarlat 1

22.05.2013, 20:54

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Furnicuta
  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mousse de ciocolata cu frisca