Desert din quinoa cu jeleu de capsuni

de Valclaudia in Dulciuri, 13 Mai 2018 | 1743 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. quinoa alba
  • 250 ml lapte
  • 2 linguri fructoza gelifianta Dr.Oetker
  • 1 lingura gris
  • 50 gr. canepa decorticata
  • 50 gr. merisoare confiate
  • 6-7 capsuni mari+2 linguri rase fructoza gelifianta de la Dr.Oetker
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert din quinoa cu jeleu de capsuni:

Quinoa se asaza intr-o strecuratoare si se trece cateva minute sub jet de apa rece sa se clateasca foarte bine.


Laptele se pune la foc mic intr-o craticioara impreuna cu fructoza.


Adaugam boabele de quinoa, merisoarele si semintele de canepa decorticate, lasam sa fiarba 10 minute la foc mic.


Adaugam grisul in ploaie si amestecam pana capata consistenta ferma.


Repartizam budinca fierbinte in 6 forme de silicon, lasam la racit.


Capsunile se spala, se taie bucati si se pun intr-o craticioara impreuna cu fructoza.


Amestecam si lasam cca 5 minute la foc mic pana se formeaza jeleul.


Scoatem budinca racita din formele de silicon, le asezam in boluri de sticla si deasupra punem cate o lingura de jeleu de capsuni.


Se da la rece pana in momentul servirii.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert din quinoa cu jeleu de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mirela0911 1

14.05.2018, 09:39

O portie, te rog!

miki_a 1

14.05.2018, 19:33

Îmi place mult cum ai gândit rețeta! Iar pozele sunt atât de frumoase...

oanapl 1

19.05.2018, 23:10

Delicios!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

5552 puncte

RODIMUR

4690 puncte

lucy2002

3971 puncte

mihaelar63

3812 puncte

oanapl

3041 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de cartofi si ceapa coapte la crock pot

ieri la 23:16

Ciuperci umplute cu carne de pui la cuptor

ieri la 17:58

Prajitura cu crema de ciocolata si mure

de Rocsi 9

ieri la 10:54

RETETA RECOMANDATA
Chec in doua culori