Desert Baigli

de mimmi in Dulciuri, 10 Ian 2011 | 43620 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1 pachet margarina
  • 2 galbenusuri
  • 600 g faina
  • 4 linguri smantana
  • 5 linguri zahar
  • 15-20 g drojdie 
  • Umplutura:
  • 250 g nuca macinata
  • 8 linguri zahar
  • 100 ml lapte, 
  • 500 g mac macinat
  • 16 linguri zahar
  • 200 ml lapte
  • plus un ou pentru uns
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Baigli:

Se framanta un aluat din toate ingredientele (drojdia inmuiata in putin lapte caldut). Aluatul se imparte in 3 bucati.



Pentru umplutura:



Se pune laptele la foc impreuna cu zaharul pana se dizolva. Pe urma se toarna peste nuca macinata si se amesteca. La fel procedam si cu macul.


Fiecare bucata de aluat se intinde intr-o foaie subtire.Se pune compozitia de nuca si se ruleaza. La fel procedam si pentru cel cu mac.Din acesta compozitie vom face 2 cozonaci.



Punem cozonacii intr-o tava tapetata si ii ungem cu un ou batut. Ii dam la cuptor pentru 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Baigli" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

mimmi 1

04.10.2013, 15:57

Laura, il poti face cu nuca daca nu iti place macul

MariShin 1

09.04.2018, 10:01

se fac trei foi, dar ies 2 cozonaci!
se fac trei foi, dar avem 2 umpluturi!

mimmi 1

10.04.2018, 22:26

MariShin, ies doi cozonaci din compozitia de aluat. 1 cu nuca si doi cu mac

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

8623 puncte

MotanLaOale

7825 puncte

katty

6435 puncte

Lau

Lau 9

6392 puncte

Rocsi

6221 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ficatei in sos de ceapa
  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "magica"