Desert bezele cu ciocolata neagra

de Constelatialeu in Dulciuri, 26 Noi 2019 | 1796 vizualizari

 

Tot din categoria albusuri,  ce facem cu ele, niste bezele lipite-ntre ele cu ciocolata neagra. Bezelele  sunt dulci, ciocolata neagra e amara, dulcele cu amarul  se atrag ca un magnet.

 

INGREDIENTE

  • 100 g albus de ou
  • 170 g zahar tos
  • un praf de sare
  • colorant verde
  • Ciocolata neagra cu 70 % cacao
Portii: 34
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bezele cu ciocolata neagra:

Albusurile cu praful de sare le mixam foarte bine, apoi adaugam zaharul si mixam pana obtinem o bezea foarte tare, adaugam un pic de colorant verde, omogenizam si gata bezeaua de pus in posh.

Tapetam tava de la aragaz cu hartie de copt si cu ajutorul posh-ului formam bezele.

Setam cuptorul electric pe functia cu ventilatie , incalzim cuptorul la 150 grade C, bagam tava la cuptor si reducem temperatura la 110 grade C. Lasam bezelele sa se usuce-n liniste cca 2 ore. Apoi le scoatem din cuptor, le lasam sa se odihneasca cca 30 min, topim ciocolata pe baie de abur si le ungem cu ciocolata topita bezelele si le unim doua cate doua.

Le depozitam intr-o cutie, la loc uscat si servim cand ne este pofta sau le manacam ca haplea pe toate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bezele cu ciocolata neagra" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Martisor