Desert bilute de biscuiti

de diana_k in Prajituri, 8 Noi 2013 | 127301 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr zahar
  • 2 pahare apa
  • 2 linguri cu varf cacao
  • 150 gr unt
  • 500 gr biscuiti
  • 1 lingurita esenta rom
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2-3 linguri nuca de cocos
  • optional: visine, stafide, nuci
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bilute de biscuiti:

Biscutii se macina, se pun intr-un vas impreuna cu cacaua si zaharul vanilat.


Zaharul cu apa se pun la fiert pana se obtine un sirop gros. Oprim focul si adaugam untul si amestecam pana se topeste complet. Se toarna caldut peste biscuiti, se pune romul si se amesteca bine compozitia.


Se modeleaza bilute mici care se tavalesc prin nuca de cocos, cacao sau nuca macinata.

 

TIPS-URI

1

Cine doreste poate pune cate o visina sau stafida in mijlocul bilutei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bilute de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

Alexandra Burz 1

11.12.2013, 08:52

eu le-as adauga si cate o visina din visinata inauntru

diana_k 1

31.01.2014, 09:58

nutica 1

30.04.2014, 14:33

pot sa pun lapte in loc de apa?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post cu nuca de cocos