Desert bilute din biscuiti umplute cu visine din visinata

de Gherca Daniela in Dulciuri, 23 Apr 2017 | 26961 vizualizari

 


Sunt foarte, foarte gustoase si se prepara si foarte repede. Numai bune pentru perioade calduroase. cand nu trebuie sa deschidem cuptorul.
Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti petite beurre
  • 100 g nuca macinata
  • 3 linguri cacao
  • 200 ml lapte
  • 4 linguri zahar
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 100 g unt president
  • esenta de rom
  • 1/2 borcan visine din visinata
  • nuca de cocos
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bilute din biscuiti umplute cu visine din visinata:

   Biscuitii ii maruntim la blender sau masina de tocat.

    Intr-un bol, amestecam nuca, biscuitii si cacaua.

     Intr-un ibric, punem laptele cu zaharul, ciocolata si untul si le lasam la foc mic pana se topesc toate. Stingem focul, lasam putin sa se racoresca, adaugam esenta de rom, apoi turnam asa caldut, peste biscuitii si nuca din bol.

     Amestecam bine, pana cand omogenizam toate ingredientele, apoi cu mana, luam bucati din aluat si formam bilute, iar in centrul fiecareia, adaugam cate o visina din visinata. La sfarsit, le tavalim prin nuca de cocos.

Se pastreaza la rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bilute din biscuiti umplute cu visine din visinata" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura inteligenta