Desert bilute din biscuiti umplute cu visine din visinata

de Gherca Daniela in Dulciuri, 23 Apr 2017 | 4780 vizualizari

 


Sunt foarte, foarte gustoase si se prepara si foarte repede. Numai bune pentru perioade calduroase. cand nu trebuie sa deschidem cuptorul.
Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti petite beurre
  • 100 g nuca macinata
  • 3 linguri cacao
  • 200 ml lapte
  • 4 linguri zahar
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 100 g unt president
  • esenta de rom
  • 1/2 borcan visine din visinata
  • nuca de cocos
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bilute din biscuiti umplute cu visine din visinata:

   Biscuitii ii maruntim la blender sau masina de tocat.

    Intr-un bol, amestecam nuca, biscuitii si cacaua.

     Intr-un ibric, punem laptele cu zaharul, ciocolata si untul si le lasam la foc mic pana se topesc toate. Stingem focul, lasam putin sa se racoresca, adaugam esenta de rom, apoi turnam asa caldut, peste biscuitii si nuca din bol.

     Amestecam bine, pana cand omogenizam toate ingredientele, apoi cu mana, luam bucati din aluat si formam bilute, iar in centrul fiecareia, adaugam cate o visina din visinata. La sfarsit, le tavalim prin nuca de cocos.

Se pastreaza la rece!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bilute din biscuiti umplute cu visine din visinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Camelya 1

23.04.2017, 21:20

Minunate!

GeorgiG 1

24.04.2017, 08:34

Bune !

Gherca Daniela 1

24.04.2017, 16:23

Multumesc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste prajit cu sos de smantana
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zacuscă de vinete şi ardei

de Ancutsa 5

ieri la 20:22

Pasta cu ardei pentru ciorbe si tocanite

ieri la 13:54

Gratin de piept de pui

de RODIMUR 5

ieri la 07:44

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

pe 16.11 la 21:15

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu banane( fara coacere)