Desert bilute din biscuiti umplute cu visine din visinata

de Gherca Daniela in Dulciuri, 23 Apr 2017 | 3726 vizualizari

 


Sunt foarte, foarte gustoase si se prepara si foarte repede. Numai bune pentru perioade calduroase. cand nu trebuie sa deschidem cuptorul.
Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 400 g biscuiti petite beurre
  • 100 g nuca macinata
  • 3 linguri cacao
  • 200 ml lapte
  • 4 linguri zahar
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 100 g unt president
  • esenta de rom
  • 1/2 borcan visine din visinata
  • nuca de cocos
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bilute din biscuiti umplute cu visine din visinata:


Biscuitii ii maruntim la blender sau masina de tocat.


Intr-un bol, amestecam nuca, biscuitii si cacaua.


Intr-un ibric, punem laptele cu zaharul, ciocolata si untul si le lasam la foc mic pana se topesc toate. Stingem focul, lasam putin sa se racoresca, adaugam esenta de rom, apoi turnam asa caldut, peste biscuitii si nuca din bol.


Amestecam bine, pana cand omogenizam toate ingredientele, apoi cu mana, luam bucati din aluat si formam bilute, iar in centrul fiecareia, adaugam cate o visina din visinata. La sfarsit, le tavalim prin nuca de cocos.


Se pastreaza la rece!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bilute din biscuiti umplute cu visine din visinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Camelya 1

23.04.2017, 21:20

Minunate!

GeorgiG 1

24.04.2017, 08:34

Bune !

Gherca Daniela 1

24.04.2017, 16:23

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Batoane Bounty