Desert biscuiti cu migdale si jeleu de gutui (fara gluten, low carb)

de Catalina L in Dulciuri, 10 Iun 2021 | 1916 vizualizari

 

O reteta perfect de facut când va raman albușuri de ou si aveti un borcan de jeleu de gutui inceput.
O puteti face cu zahar pudra daca doriti - va trebuie 150 gr de zahar in loc de picaturile de stevia si de indulcitor.
https://www.blogulluicatalina.com/2021/05/biscuiti-cu-migdale-si-jeleu-de-gutui.html
 
 
https://youtu.be/oIGtVtzUdRc

 

INGREDIENTE

  • 270 g pudra de migdale sau migdale măcinate
  • 3 linguri de pudră de îndulcitor eritritol
  • 70 g jeleu de gutui
  • 3 albusuri de ou
  • 5 picături de stevia cu aromă de migdale amara
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu migdale si jeleu de gutui (fara gluten, low carb):

Mixati îndulcitorul in pudra fina.

În vasul robotului de bucătărie prevăzut cu frunza, amestecați migdalele, „zahărul”, jeleul și stevia cu migdale amare.  Apoi încorporați treptat albusurile. Obținem un marțipan, o pasta ferma.  Puneti-l pe o folie de plastic pentru a forma un rulou (al meu era canm gros faceti-l mai subtire ca mine).  Dati-l la congelator timp de o oră sau două pentru a-l întări. Va fi mai ușor să-l feliați.  Scoateți și tăiați-l în felii de aproximativ un centimetru . Le-am facut mai subtiri caci ruloul era gros. Așezați-le pe o foaie de copt acoperită cu hârtie de copt și coaceți timp de 15-20 de minute la 180 ° C.  Se pudrează cu îndulcitor pudra și se lasă să se răcească pe un grill.  Depozitați acesti biscuiti într-o cutie metalica. Sunt si mai buni dupa 24 de ore . 

TIPS-URI

1

mi-au iesit 25 de biscuiti

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu migdale si jeleu de gutui (fara gluten, low carb)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Reteta de placinte cu faina fara gluten