Desert biscuiti cu tarate de grau si marmelada de gutui

de Catalina L in Dulciuri, 12 Sep 2021 | 1749 vizualizari

 


O reteta improvizata .
Am deschis un borcan de Marmelada de mere cu gutui fara zahar facuta la sfarsitul lunii septembrie si aveam pofta de biscuiti.
Am adaugat un pic de tărâțe de grâu in compozitie, caci sunt bune pentru sanatate.
Tărâțele de grâu sunt indicate în diete pentru că scad poftă de mâncare și oferă o senzație de sațietate care durează mai multe ore. În plus, dieta cu tărâțe de grâu îți va da energie, deoarece tărâțele conțin multe substanțe nutritive.

 

INGREDIENTE

  • 140 gr de migdale macinate pudra
  • 20 gr de tărâțe de grâu
  • 1 ou
  • 100 gr de unt moale
  • vanilie
  • 50 gr indulcitor natural érythritol

Garnitura:

  • 150 gr de marmelada fara zahar
  • migdale feliate
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu tarate de grau si marmelada de gutui:

Scoateti untul din frigider 1 ora inainte. Amestecati toate ingredientele pana obtineti un aluat destul de moale. Puneti-l la rece timp de 20 de minute.

Faceti apoi bile de aluat si puneti-le pe o placa acoperita cu hartie de copt.

Apasati-le cu mana si puneti marmelada deasupra.

Presarati migdale feliate si dati la cuptorul incalzit la 180°C timp de 15 -18 minute.

Scoateti si lasati-le sa se raceasca complet inainte de a le manipula caci sunt fragede.

Serviti cu o cafea !

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu tarate de grau si marmelada de gutui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tortul meu si al mamei