Desert biscuiti cu unt de arahide / Ghriba Lbahla

de Catalina L in Dulciuri, 12 Aug 2017 | 155 vizualizari

 

Ghriba este o patiserie marocana ușor de facut, servita în mod tradițional cu ceai de menta sau cafea la petreceri sau de sarbatori.
Aceasta reteta cade foarte bine, dupa reteta africana -Pui cu sos de arahide -imi ramanea un pic de unt de arahide. Iata o buna ocazie sa-l folosesc :).
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/06/biscuiti-cu-unt-de-arahide-ghriba-lbahla.html

 

INGREDIENTE

  • 250 g de faina
  • 1/2 plic de praf de copt
  • 80 g de zahar
  • 150 g unt de arahide
  • 75 ml de ulei
  • alune pentru decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu unt de arahide / Ghriba Lbahla:

Amestecati faina, zaharul, praful de copt si untul de arahide.


Adaugati treptat uleiul si amestecati pentru a forma un aluat.


Formati bile, puneti-le pe o tava acoperita cu hartie de copt, lasand spatiu intre ele.


Decorati cu o aluna fiecare biscuit.


Coaceti 15-20 minute, in cuptorul preincalzit la 180°C.


Acesti biscuiti sunt foarte parfumati, dar in acelasi timp fragili si foarte consistenti :)


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu unt de arahide / Ghriba Lbahla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

13.08.2017, 08:52

foarte buni!

mirela0911 1

13.08.2017, 17:08

Ce-mi plac!

Rocsi 1

13.08.2017, 19:53

Mmm, prea buni sunt biscuitii pregatiti in casa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cuib de viespi