Desert biscuiti cu unt de arahide / Ghriba Lbahla

de Catalina L in Dulciuri, 12 Aug 2017 | 1451 vizualizari

 

Ghriba este o patiserie marocana ușor de facut, servita în mod tradițional cu ceai de menta sau cafea la petreceri sau de sarbatori.
Aceasta reteta cade foarte bine, dupa reteta africana -Pui cu sos de arahide -imi ramanea un pic de unt de arahide. Iata o buna ocazie sa-l folosesc :).
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/06/biscuiti-cu-unt-de-arahide-ghriba-lbahla.html

 

INGREDIENTE

  • 250 g de faina
  • 1/2 plic de praf de copt
  • 80 g de zahar
  • 150 g unt de arahide
  • 75 ml de ulei
  • alune pentru decor
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu unt de arahide / Ghriba Lbahla:

Amestecati faina, zaharul, praful de copt si untul de arahide.

Adaugati treptat uleiul si amestecati pentru a forma un aluat.

Formati bile, puneti-le pe o tava acoperita cu hartie de copt, lasand spatiu intre ele.

Decorati cu o aluna fiecare biscuit.

Coaceti 15-20 minute, in cuptorul preincalzit la 180°C.

Acesti biscuiti sunt foarte parfumati, dar in acelasi timp fragili si foarte consistenti  :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu unt de arahide / Ghriba Lbahla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Gherca Daniela 1

13.08.2017, 08:52

foarte buni!

mirela0911 1

13.08.2017, 17:08

Ce-mi plac!

Rocsi 1

13.08.2017, 19:53

Mmm, prea buni sunt biscuitii pregatiti in casa!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

katty

5333 puncte

Rocsi

4428 puncte

Constelatialeu

3656 puncte

mihaelar63

3377 puncte

dantes

2307 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert pasca cu smantana