Desert bomboane Raffaello

de Valclaudia in Dulciuri, 12 Mar 2017 | 1746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. nuca de cocos
  • 200 gr. unt gras
  • 250 gr. lapte praf
  • 200 gr. zahar
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 150 gr. caju crud
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bomboane Raffaello:

Pentru inceput, prajim usor intr-o tigaie antiaderenta, miezul de caju, il lasam la racit.


Punem zaharul si untul intr-o craticioara, lasam pana se topeste untul si se dizolva cristalele de zahar.


Tragem craticioara de pe foc, lasam la racorit, pana cand amestecul obtine temperatura suportabila la mana.


Adaugam laptele praf, amestecam cu grija sa nu se formeze cocoloase.


Punem 250 gr nuca de cocos, amestecam.


Incorporam si zeama de lamaie, apoi dam la rece 30 minute.


Scoatem compozitia de la frigider, luam cu mana putina compozitie (cam cat o nuca), aplatizam usor in palma, adaugam la mijloc, un miez de caju, adunam compozitia sa obtinem forma de sfera si trecem apoi bilutele prin nuca de cocos rasa.


Dam la rece pana in momentul servirii.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

14.03.2017, 16:43

Ce faine-s

JessyMiller 1

15.03.2017, 18:16

Arata suuuper!!!

Rahela Velicu 1

29.03.2017, 09:37

bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tort cu crema de lamaie

de RODIMUR 5

ieri la 21:29

Ardei umpluti ca pe vremea lui Cuza-Voda

ieri la 19:22

Desert tort cu ciocolata si zmeura

ieri la 18:01

RETETA RECOMANDATA
Baton de cacao