Desert braduleti din turta dulce

de andy_cml_93 in Dulciuri, 5 Ian 2020 | 1206 vizualizari

 

Bunatati pentru Craciun
Braduleti din turta dulce pentru craciun

 

INGREDIENTE

Aluat

  • 200 g unt
  • 200 g faina
  • 150 g zahar brun (melasa)
  • 2 oua
  • zahar vanilat
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 varf de cutit ghimbir
  • 1 var de cutit cuisoare
  • 1 varf de cutit nucsoara
  • 1 varf de cutit sare

Glazura

  • 1 albus ou
  • zahar pudra (pana glazura devine consistenta)
  • suc lamaie
  • colorant alimentar (optional)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert braduleti din turta dulce:

Cuptorul se incalzeste la 200 grade C.

Untul se topeste cu zaharul si sarea.

Se adauga ouale si se omogenizeaza.

Se incorporeaza faina si praful de copt.

Dupa  framatarea aluatului formam o bila, o invelim in folie si se lasa 30 minute in frigider

Dupa racire, aluatul se intinde si se decupeaza cu forme (ex. bradut).

Se asaza in tava pe hartie de copt si se lasa 8-10 mintue la 200 grade C.

Dupa racirea bradutilor, se orneaza dupa preferinte

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert braduleti din turta dulce" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

pe 13.06 la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

pe 13.06 la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

pe 13.06 la 18:43

 Varza noua cu sorici ( si altele )

pe 13.06 la 14:45

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Desert mini pavlova cu frisca, mascarpone si fructe