Fursecuri colorate

de Andreea Caroline in Dulciuri, 22 Ian 2017 | 590 vizualizari

 

Reteta vazuta la Laura (privatelaura)... simple,rapide si super bune ! 

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt ( margarina)
  • 80 gr zahar pudra
  • 1 praf de sare
  • 1 galbenus ou
  • 250 gr faina alba
  • 1\2 plic praf de copt
  • 2 lingurite pline cu bombonele colorate
  • 1 lingura plina cu bombonele de ciocolata
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri colorate:

Scoatem din timp untul din frigider, pentru a ajunge la temperatura camerei.


Punem intr-un bol, untul impreuna cu zaharul pudra si un praf de sare.


Mixam totul forte bine cu ajutorul unui mixer, apoi adaugam galbenusul de ou si se omogenizeaza compozitia.


Separat, amestecam faina cu praful de copt si le adaugam la crema de unt.


La final, adaugam bombonelele colorarte si cele de ciocolata.


Amestecam totul cu mana pana distribuim uniform ornamentele. ( nu se framanta mult pentru a pastra fragezimea)


Tapetam o tava cu hartie de copt si cu ajutorul unei linguri pentru inghetata, luam din compozitie, formam fursecurile si le asezam in tava.


Dam tava la cuptorul incalzit in prealabil la 160-170 grade C, pentru 10 -15 min.(pana cand fursecurile devin usor rumene)


Cat sunt calde, sunt foarte fragede, deci atentie cand le scoateti din tava. Cand se vor raci, se vor intari usor.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri colorate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Clipper 41mm W/Beard

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

Andreea Caroline 1

26.02.2017, 10:49

cristina1985 1

04.03.2017, 20:47

Arata foarte bine! Cred ca sunt si gustoase.

Andreea Caroline 1

09.03.2017, 19:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri marocane cu migdale