Potcoave cu nuca macinata

de Constelatialeu in Dulciuri, 21 Noi 2015 | 1833 vizualizari

 

Ceva aromat, fraged si gustos, zic eu, voi ziceti ce vreti.....

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina rama maestro
  • 3 oua
  • 1 plic de garant pt. aluaturi dospite
  • 200 g nuca macinata
  • 100 g zahar farin
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 100 g smantana cu 40% grasime
  • 700 g faina
  • zahar farin pentru pudrat
Portii: 100
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Potcoave cu nuca macinata:

Margarina la temperatura camerei o punem intr-un castron adaugam zaharul, smantana si ouale le mixam bine. Adaugam nuca macinata si plicul de garant,amestecam, apoi adaugam faina, o punem treptat ca sa ne dam seama cam cat mai trebuie, eu am folosit 700 g faina. Omogenizam bine si lasam aluatul obtinut sa se odihneasca cca 10 min. Din aluatul obtinut intindem suluri de cca 1 deget grosime,taiem bucatele si le rulam, formand mici potcoave. tapetam o tava cu hartie de copt si asezam potcoavele in tava lasand distanta intre ele, vor creste in cuptor. bagam tava in cuptorul preincalzit, lasam pana cand incep sa se rumeneasca. Se scot din cuptor si se tavalesc cat sunt calde prin zahar farin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Potcoave cu nuca macinata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

miki_a 1

23.11.2015, 13:12

La fel ca tine zic si eu!!!! Fragede si super bune!!!!

RuxyRux 1

24.11.2015, 17:41

Clemisoaro....ma duc sa fac potcoavele tale...dar cu unt ))) tine pumnii sa iasa )) ...mi-ai facut o pofta de zile imense ))

delia64 1

03.12.2015, 16:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu ciocolata