Desert briose cu afine

de -Licurici- in Dulciuri, 25 Mai 2019 | 829 vizualizari

 

"Retete pentru mese in familie"

 

INGREDIENTE

  • 2 oua;
  • 50 g zahar;
  • 50 g unt;
  • 150 g faina;
  • 2 linguri lapte;
  • 1/2 plic praf de copt;
  • 1 plic zahar vanilinat;
  • esenta de migdale;
  • 100 g afine;
  • un praf de sare.
  • Pentru crema:
  • 150g mascarpone,
  • 2 linguri zahar praf 
  • 50ml frisca lichida.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu afine:

Ouale se bat spuma cu zaharul si zaharul vanilinat, se adauga untul (la temperatura camerei) taiat cubulete, se amesteca bine, apoi se pune laptele.
Praful de copt se amesteca cu faina cernuta si putina sare, apoi se incorporeaza in compozitia cu oua.
La sfarsit, se incorporeaza afinele.
Se pune cate o lingura din copozitie in formele pentru briose.
Se baga la cuptorul preincalzit pentru 20-25 min.
Cat de coc brisosele, se pregateste crema.
Crema mascarpone (la temperatura camerei) se mixeaza cu zaharul pudra, apoi se incorporeaza frisca batuta.
Se baga la frigider pana se racesc briosele, apoi se pune deasupra lor si se presara cu zahar colorat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

mirela0911 1

26.05.2019, 09:12

Delicioase!

RODIMUR 1

26.05.2019, 16:13

Foarte bune...!

-Licurici- 1

27.05.2019, 08:02

Multumesc pentru aprecieri! Chiar au fost foarte bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4604 puncte

Rocsi

4407 puncte

Constelatialeu

3220 puncte

Gherca Daniela

3126 puncte

Catalina L

2432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de naut cu chorizo si bulgur
  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

  • 01

    D

  • 02

    L

  • 03

    MA

  • 04

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa duo