Desert briose cu banane

de Ksenya in Prajituri, 29 Aug 2018 | 1694 vizualizari

 

Reteta am preluat-o intocmai de la Mirela0911, a iesit exact de 10.
Usor de facut si buna-buna!
Multumesc pentru reteta, Mirela :)
Diferenta e ca eu am adaugat mai multe banane.
Din cantitate au rezultat 24 de briose.

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 1 lgt bicarbonat de sodiu
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 60 ml lapte
  • 90 ml ulei
  • 6 banane
  • 1 lingura suc de lamaie
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu banane:

Ouale le-am batut cu zaharul si praful de sare pana s-a dizolvat bine zaharul.

Bicarbonatul l-am stins cu sucul de lamaie si l-am adaugat la ulei si lapte. Treptat emulsia am adaugat-o la oua, apoi cate o lingura treptat am adaugat si faina.

Bananele (4) le-am zdrobit cu furculita si le-am adaugat la aluatul rezultat cu care am umplut formele pentru briose (un pic mai mult de jumatate). Celelalte 2 le-am taiat bucatele si le-am pus peste aluat.

Am dat la cuptor, pe care l-am incalzit in prealabil la 180 grade C si le-am lasat in cuptor pana s-au rumenit frumos.

Le-am scos din cuptor si le-am pudrat cu zahar pudra.

Incercati cu incredere aceasta reteta si n-o sa va para rau.

Veti primi 10 garantat!

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Testati briosele daca sunt gata, cu scobitoarea.

2

Daca doriti mai parfumate, puteti adauga zahar vanilat, insa parfumul bananelor e suficient.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

dantes 1

30.08.2018, 10:45

Foarte bune!

mihaelar63 1

30.08.2018, 22:10

Bine le-ar mai sta dimineata langa cafeluta mea

Rocsi 1

01.09.2018, 21:19

Ar fi grozave pentru maine la un cappucino!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4604 puncte

Rocsi

4407 puncte

Constelatialeu

3220 puncte

Gherca Daniela

3126 puncte

Catalina L

2432 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de naut cu chorizo si bulgur
  • 29

    J

  • 30

    V

  • 31

    S

  • 01

    D

  • 02

    L

  • 03

    MA

  • 04

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Desert pasca cu smantana