Desert briose cu crema de branza si afine

de lucy2002 in Dulciuri, 26 Sep 2019 | 1344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 gr zahar
  • 225 gr faina
  • 150 ml ulei
  • un plic praf de copt
  • esenta de vanilie
  • un praf de sare
  • Crema:
  • 200 gr branza de vaci de la Lidl la galatusa
  • 2 linguri de faina
  • zahar 4 linguri cu varf +2 pliculete zahar vanilinat
  • 100 gr afine
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu crema de branza si afine:

Intr-un bol adaugam ouale intregi, zaharul si praful de sare. Mixam pana ouale isi dubleaza volumul. Adaugam uleiul in fir subtire si esenta de vanilie, mixand la o viteza medie. In continuare adaugam faina amestecata cu praful de copt, lingura cu lingura, pana incorporam toat cantitatea de faina.


Branza de vaci se mixeaza cu zaharul, faina si cele doua pliculete de zahar vanilinat, obtinem o crema peste care adaugam afinele si amestecam usor.


Cu ajutorul cupei de inghetata, portionam compozitia in formele de briose. Am pus cate o cupa in fiecare forma, iar apoi am adaugat cate o lingurita de crema de branza amestecata cu afine, deasupra am mai adaugat cateva afine pentru decor.


Am introdus tava cu briose in cuptorul preincalzit la o temperatura de 170 grade C, pentru aproximativ 25-30 minute. Sunt gata cand incep sa se rumeneasca pe margine.


Se scot din cuptor si se lasa putin sa se racoreasca, apoi pot fi servite.


Pofta buna!


Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu crema de branza si afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

lucy2002 1

28.09.2019, 09:37

dantes 1

29.09.2019, 10:25

Bune!

oanapl 1

01.10.2019, 08:09

Ce bine arata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Papricas de pui
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiti din faina de alac parfumati cu lavandă

ieri la 21:47

Tarta cu foietaj, pui si dovlecel

de Rocsi 9

pe 16.09 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu rubarba si bezea