Desert briose cu faina integrala

de katty in Dulciuri, 18 Apr 2021 | 451 vizualizari

 

Briosele sunt, dupa mine, cel mai simplu desert pe care il puteti face cand va grabiti si aveti chef de ceva dulce.
Am descoperit de curand dulciuri mai sanatoase cu faina de cocos si am inlocuit zaharul cu zahar brun melasa nerafinat. Am aruncat si niste merisoare care stateau cuminti in congelator si am obtinut niste mici bijuterii delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 120 gr faina integrala
  • 30 gr faina de cocos
  • 30 gr fulgi de cocos
  • 100 gr zahar brun melasa nerafinat
  • 1 plic praf de copt
  • 125 ml lapte
  • 80 ml ulei
  • 1 ou
  • un praf de sare
  • vanilie
  • merisoare congelate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu faina integrala:

Punem intr-un castron ingredientele uscate. Adaugam oul, laptele si uleiul. Amestecam cu o lingura de lemn.


Punem cu ajutorul unei linguri compozitia in 12 forme de briose.


Presaram deasupra merisoarele congelate.


Dam forma la cuptor la 170 de grade pana se rumenesc usor(cam 25-30 de minute).


Scoatem tava din cuptor. Scoatem briosele si le lasam sa se raceasca pe un gratar.

TIPS-URI

1

puteti inlocui faina de cocos cu 120 gr faina alba

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu faina integrala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

mirela0911 1

19.04.2021, 19:58

Am servit si eu briose, facute de Lari! Trebuie sa incerc si eu cu faina integrala!

abstract01 1

19.04.2021, 20:30

Rocsi 1

19.04.2021, 20:32

Ce imi plac si mie aceste briose! Nu le refuz!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

5498 puncte

Panacris

4570 puncte

mirela0911

2459 puncte

 Adi

2000 puncte

mihaelar63

1874 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de sparanghel cu oua
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Yogurt cake