Desert briose cu morcovi

de dantes in Dulciuri, 19 Apr 2017 | 454 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 200 g morcovi razaliti marunt
  • 4 oua
  • 220 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 1/2 lingurite cu scortisoara macinata
  • 300 g zahar
  • 300 ml ulei
  • alune
  • stafide hidratate
  •  crema:
  • 200 g mascarpone
  • 200 g branza de vaci dulce
  • 100 g zahar
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu morcovi:

Se pregatesc 3 amestecuri


1. Morcovii + alunele + stafidele hidratate


2.Faina + praful de copt + sarea + scortisoara


3. Zaharul + uleiul + ouale adaugate unul cate unul.


Peste amestecul 3 se adauga amestecul 2, se omogenizeaza, apoi se adauga amestecul 1 si se incorporeaza ingredientele.


Se preincalzeste cuptorul la 150 grade C, se pregateste tava pentru briose, punand in fiecare forma, o hartie de copt, se pune compozitia si se coc circa 20 minute.


Pentru crema, mixam bine branza de vaci, zaharul si mascarpone. Cand sunt gata briosele, le scoatem din cuptor, le lasam sa se raceasca, apoi le ornam cu crema.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu morcovi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

katty 1

20.04.2017, 08:42

Cu morcovi sau cu oua?

noiinbucatarie 1

20.04.2017, 11:20

kytz 1

20.04.2017, 11:34

Arată tare bine! Bravo și succes!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu banane si budinca de vanilie