Zimtsterne-Stelute cu scortisoara de Craciun

de Cris2711 in Dulciuri, 18 Noi 2012 | 6324 vizualizari

 

Este una dintre retetele noastre preferate de checsuri de Craciun.Va servim cu mare drag:).

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 1 varf de sare
  • 300 gr.zahar pudra
  • 1 lingurita de suc de lamaie
  • 450 gr. migdale macinate
  • coaja de la o lamaie
  • 2 lingurite scortisoara
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zimtsterne-Stelute cu scortisoara de Craciun:

Se mixeaza cele 4 albusuri cu un varf de sare.Albusurile se mixeaza foarte bine , apoi se adauga 300 grame de zahar pudra si o lingurita de suc de lamaie.Din toata aceasta compozitie ,se pastreaza intr-un castronel 5-6l linguri de compozitie, pentru ornat,la frigider.


In restul compozitiei se adauga migdalele macinate,coaja rasa de la o lamaie si 2 lingurite cu scortisoara.


Aluatul se intinde cu sucitorul, circa 1/2 cm grosime si cu forma de stelute se pregatesc pentru copt.


Pe o tava unsa bine sau cu hartie de copt se pun stelutele una langa alta.


Se ia compozitia de la frigider si se orneaza stelutele desupra.


Apoi se adauga tava la cuptor la 160° pentru circa 20 de minute.


Se scot ,se lasa la racit iar apoi se adauga in doza de fursecuri de Craciun unde se pastreaza pana in seara de Ajun.Daca rezistati=))))).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Zimtsterne-Stelute cu scortisoara de Craciun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (52)

Krystyan Trendy 1

19.12.2013, 22:11

minunate

mena29 1

11.12.2015, 13:53

Astazi le fac si eu stiu ca sunt tare bune

Cris2711 1

13.12.2015, 21:19

chiar acum pap

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Braduti aromati