Inghetata de vanilie sau nesquik

de MIUTA in Dulciuri, 21 Mar 2012 | 2449 vizualizari

 

Foarte usor de preparat si foarte,foarte gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca de smantana
  • 5 oua
  • 8 lingur zahar tos
  • 3 linguri nesquik
  • esenta de vanilie Dr Oetker
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de vanilie sau nesquik:

Se separa albusurile de galbenus.


Se mixeaza foarte bine albusurile,apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana se topeste.


Cand zaharul este topit se adauga galbenusurile si esenta de vanilie.Se amesteca foarte bine toate ingredientele.


Separat se mixeaza foarte putin frisca.Se adauga usor frisca in compozitia de oua si se mixeaza pana se incorporeaza toata.


Am pus intr-o caserola jumatate compozitia la congelator.


In cealalta jumatate se pun 3 linguri de nesquik si se mixeaza bine.Se pune in alta caserola la congelator.


Se scot pe rand din congelator si se mixeaza bine pana spargem acele de gheata.


Am repetat operatiunea de doua ori.


A iesit o inghetata foarte buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de vanilie sau nesquik" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mirela0911 1

21.03.2012, 22:49

As manca dar de-abia am scapat de o raceala!

MIUTA 1

21.03.2012, 23:27

Multumesc frumos tuturor!

mamaieelena 1

22.03.2012, 10:44

te grabesti catre sezonul cald mmm buna

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de vanilie cu alune pralinate